3 gemakkelijke stappen aan het verschepen vracht

Hoe te verzenden

Ontdek meer
Een rekening openen

Wij maken

het verzenden gemakkelijk

EEN REKENING OPENEN

Geen gevaarlijke goederen zijn toegestaan op onze internationale diensten, tenzij vooraf goedgekeurd en geïnspecteerd.

Litium-batterijen – Explosieven – Aerosols – Ontvlambare stoffen – Ontvlambare stoffen
Oxiderende middelen – Gifstoffen – Corrosieven – Radioactief

Luchtvracht verpakking

De TSA-voorschriften bepalen dat elke zending van meer dan 150 lbs of groot genoeg om een mens te huisvesten, op 4 manieren gebanderolleerd moet worden. Vaten, geconstrueerd van plastic of metaal, zijn in 4 richtingen gewikkeld, elke pallet gebouwd tot een hoogte waar de lading onstabiel kan worden tijdens het transport, worden in plastic gewikkeld en in 4 richtingen gebanderolleerd. Alle brandbare motoren moeten “leeggetrokken en gespoeld” zijn en een brief op het briefpapier van het bedrijf hebben waaruit blijkt dat de motor is geleegd en gespoeld.

Eisen aan het verpakkingsmateriaal van hout (WPM) – Alle internationale

Alle WPM die voor internationaal vervoer wordt gebruikt, moet worden behandeld om schadelijke insecten te doden en worden voorzien van het passende IPPC-logo. Onbehandeld hout zal worden geweigerd voor internationaal vervoer. Dit geldt voor, maar is niet beperkt tot: pallets, kratten, houten kisten en stukken hout die worden gebruikt om de lading te ondersteunen of te ondersteunen.

Juiste verpakking

Verpak al uw goederen in dozen of kratten. GEEN losse/onverpakte vracht wordt geaccepteerd. Gebruik geen zakken of dunne dozen. Bovendien moet elke doos/kist goed verzegeld zijn. Palletiseren is vereist voor zendingen van meer dan 75 pond per stuk of bij het verzenden van een groot aantal kleinere dozen. Wanneer meerdere dozen of kratten los worden verzonden, neemt uw risico op verlies toe en daarom moeten alle stukken met krimpfolie of banderol aan de pallet worden bevestigd. Ook wordt voorgesteld om karton of een andere beschermende laag rond de lading te gebruiken voordat de verpakking of banderolleerband wordt gekrimpt. Andere vracht wordt geconsolideerd met de uwe, dus zorg ervoor dat uw lading goed verpakt en beschermd is.

Geen Docs Geen Belastingsbeleid

Alle internationale zendingen en zendingen die bestemd zijn voor Puerto Rico vereisen exportdocumenten. Er is minimaal een handelsfactuur en paklijst vereist. Als documenten niet online worden geüpload, wordt de zending in de haven van uitgang bewaard en zullen er vertragingen optreden. Geef geen originelen aan de chauffeur, omdat deze verloren kunnen gaan. Koerier alle originele documenten rechtstreeks naar de geadresseerde voor landen die originele documenten nodig hebben op de plaats van bestemming. Voor elke zending met één enkele grondstof van meer dan $2500 is een uitvoeraangifte vereist. Als de uitvoeraangifte-informatie niet online wordt ingevuld, is een SLI vereist en moet deze met documenten worden geüpload. Voor zendingen die bestemd zijn voor de volgende landen is het volgende buitenlandse overheidsregistratienummer vereist vóór vertrek uit de haven van herkomst:
Brazilië = CNPJ#, Colombia = NIT#, Argentinië = CUIT#, Nigeria = FORM M#.

DE SOORTEN DIENSTEN EN WAT ZIJ OMVATTEN

DOE HET OM HAVEN

  • Omvat: afhaling bij de verlader, douaneaangifte ten uitvoer, alleen zeevracht of luchtvracht naar PORT
  • Niet omvatten: eindbestemmingsrechten, douanetarieven, invoerrechten en -belastingen, opslagkosten, examengelden of andere diensten in verband met bestemming

DOE HET OM DOOR

  • Omvat: afhaling bij de verlader, douaneformaliteiten bij uitvoeraangifte, zee- of luchtvracht, terminalgelden voor bestemming, basisdouanetarief, levering aan het adres van de geadresseerde met een laadperron (binnen de reguliere verzend- en ontvangsturen).
  • Niet omvatten: bestemmingsrechten en -belastingen, speciale invoervergunning (indien van toepassing), examengelden, opslagkosten (indien van toepassing), andere diensten voor de bestemming, eventuele andere diensten voor de bestemming

HANDIGE DOCUMENTFORMULIEREN

Zeg hallo

Stuur ons een e-mail

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *