Wij hebben u gedekt

INTERNATIONAL OCEAN FREIGHT SHIPPING SERVICES-DEUR TOT DEUR

Zowel volledige container (FCL) en minder dan volledige container (LCL) het verschepen

Contacteer ons
Een rekening openen

Shipping Cargo snel

ECONOMISCHE, ON-TIME LEVERINGEN

OCEAN FREIGHT SHIPPING OVERZICHT

  • Zowel volledige container (FCL) en minder dan volledige container (LCL) het verschepen
  • Wereldwijd bereik met dienstverlening aan meer dan 150 landen wereldwijd
  • Onmiddellijke online tarifering voor minder toen volledige container (LCL) en volledige container (FCL)
  • Max afmetingen per stuk voor Ocean LCL is 317x226x225 cm | | 120x89x88 in.

ExFreight biedt zowel volledige container belasting (FCL) en minder dan volledige container (LCL) load Shipping Services voor het verplaatsen van uw lading.

Read More

Other Services

ONZE INTERNATIONALE ZEEVRACHT SCHEEPVAARTDIENSTEN

Zeevracht is de minst dure modus voor het vervoer van lading wereldwijd. ExFreight biedt deur aan deur en deur aan havendiensten aan meer dan 150 landen wereldwijd aan zodat geen kwestie waar u aan wij verscheept bent u omvatte

EXFREIGHT is een oceaan expediteur die diensten meer dan 150 landen & havens over de hele wereld. Wij bieden zowel volledige container load (FCL) en minder dan volledige container (LCL) belasting verzenddiensten voor het verplaatsen van uw lading. Ocean Freight Shipping is de minst dure modus voor het vervoer van lading over de hele wereld en ongeacht waar u de scheepvaart, we hebben je gedekt!

Onze zeeVracht Shipping service omvat de volgende gebieden:

FCL Volledige container lading

FCL Shipping is een kosteneffectieve manier om grote ladingen en tarieven schip zijn meestal lager bij de scheepvaart een volledige container te laden. Dit is over het algemeen gedefinieerd als 12 + pallets. Bovendien, FCL Shipping betekent meestal dat uw zending veiliger zal zijn, omdat expediteur niet consolideren uw lading met andere items worden verzonden.

Gevaarlijke stoffen & goederen

Met LCL Shipping, zult u delen een shipping container met andere bedrijven. Als u een kleinere lading verzendt, kan LCL u geld tegen het moeten potentieel besparen tegen het moeten voor een volledige containerruimte betalen. Het conSolideren van uw goederen met andere items die worden verzonden kan u ook helpen sneller schip in bepaalde gevallen.

Gevaarlijke stoffen & goederen

Items zoals geneesmiddelen, brandbare materialen, bijtende stoffen, batterijen, brandstofcel motoren, gassen en explosieven worden beschouwd als gevaarlijke goederen die speciale zorg en behandeling vereisen. EXFREIGHT zal helpen ervoor zorgen dat uw goederen veilig worden verzonden in overeenstemming met de internationale regelgeving.

Laden & lossen van uw zendingen

Een belangrijk onderdeel van de scheepvaart omvat zorg & juiste behandeling bij het laden en lossen. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw zendingen van punt A naar punt B veilig en zonder incidenten.

Waarom kiezen EXFREIGHT ?

EXFREIGHT werd opgericht door een team van professionals met diepgaande kennis en bewezen expertise in de logistieke sector. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van naadloze en kosteneffectieve oplossingen voor hun transport behoeften. EXFREIGHT is een turn-key logistieke dienstverlener met behulp van de nieuwste technologie om de markten van de wereld te overbruggen.

Onze Partners

Certificaten & Lidmaatschappen

WERELDWIJDE CONTACTEN