Wij hebben u gedekt

Vracht trucking diensten (FTL & LTL)

Deur tot deur service

Contacteer ons
Een rekening openen

VERZENDING PER VRACHTWAGEN-DEUR TOT DEUR LEVERINGEN

Volledige vrachtwagen vol (FTL) en gedeeltelijke vrachtwagen vol (LTL)

  • Ideaal voor zendingen vanaf 150 pond tot 44.000 pond
  • Alle soorten apparatuur beschikbaar. (48 ′ en 53 ′ aanhangwagens, flatbeds, stap dekken, enz…)
  • Binnenlandse en internationale service beschikbaar
  • Afspraken en kennisgevingen bij aankomst beschikbaar
  • Max trailer afmetingen zijn 100 ″ breed x 110 ″ Tall x 53 ′ lang
  • Trucking diensten beschikbaar in de VS, Canada, Europa
  • Bel of mail ons naar voor tarieven!

Read More

Other Services

FTL TRUCKING-VOLLEDIGE VRACHTWAGEN VOL SHIPPING

EXFREIGHT biedt de veiligste en snelste Full vrachtwagen vol (FTL)-deur tot deur dienst om een groot volume van de lading te verplaatsen. Volledige vrachtwagen vol (FTL) is een geschikte optie voor het vervoer van vrachtzendingen met een gewicht van 10.000 pond en 45.000 pond of zijn meer dan 15 meter lang. Bedrijven met zeer waardevolle of zware goederen die in bulk worden verzonden, vereisen doorgaans FTL trucking diensten.

EXFREIGHT biedt u de mogelijkheid om afspraken voor uw vracht te boeken. Op basis van uw wensen zullen wij u op de hoogte brengen van de aankomst van de zending. We hebben de nodige apparatuur die nodig kan zijn om uw lading te vervoeren. De maximale afmetingen van onze Trailers zijn 100 inch x 110 inch x 53 inch. EXFREIGHT biedt zowel binnenlandse als internationale full vrachtwagen vol (FTL)-deur tot deur service./p>

De voordelen van FTL (Full vrachtwagen vol) Shipping omvatten:

Minder handling: Aangezien de verzendingen in één vrachtwagen voor de duur van hun beweging blijven, is deze optie een goed geschikt voor breekbaar of hoog risico vracht. Geen schakelen vrachtwagens, geen ompakken en geen veranderende handen totdat het heeft bereikt zijn bestemming.

Kan sneller zijn dan LTL: Als u genoeg vracht hebt om een vrachtwagen vol te vullen, zal dit uw snelste optie zijn omdat het vracht direct naar de definitieve bestemming zonder enige andere einden of bewegingen die voor anderen worden gemaakt die naast u verscheept.

LTL TRUCKING-MINDER DAN VRACHTWAGEN VOL SHIPPING

Heeft u behoefte aan vrachtvervoer met een gewicht van enkele honderden pond, maar niet genoeg om een volledige vrachtwagen vol vereisen? Wilt u uw vrachtgoed opgepikt op uw stoep of docking station? Zo ja, veel kleine bedrijven kiezen voor LTL verzendkosten. LTL trucking kan een geschikt voor u als u bent:

VerzenDing vracht die niet nodig een volledige vrachtwagen vol trailer van 48 ‘ of 53 ‘ voeten

Een online retailer of kleine bedrijven

Meerdere kleinere zendingen naar verschillende bestemmingen verzenden

Verschepende vracht die past binnen een bereik van 151 tot 40.000 pond (lbs) met een lineaire lengte van maximaal 28 voet

Verzendkosten worden berekend op basis van een combinatie van gewicht, vracht type en afstand verzonden.

De voordelen van LTL (Less Than Truckload) Shipping omvatten:
  • Lage kosten: Als u geen behoefte aan een volledige vrachtwagen vol, of je bent het maken van meerdere kleinere leveringen, is de kans groot dat u bespaart big time met LTL trucking opties.
  • Snelheid: Aangezien u niet hoeft te wachten tot zendingen zijn groot genoeg om een vrachtwagen vol te vullen, u beginnen met het leveren en verzenden van uw vracht snel.
  • Logistiek, pickup & Delivery Assistance: Met LTL Shipping, uw vracht wordt opgehaald voor de deur met handige lift poorten, pallet jassen en nog veel meer.

WAAROM KIEZEN EXFREIGHT?

EXFREIGHT werd opgericht door een team van professionals met diepgaande kennis en bewezen expertise in de logistieke sector. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van naadloze en kosteneffectieve oplossingen voor hun transport behoeften. EXFREIGHT is een turn-key logistieke dienstverlener met behulp van de nieuwste technologie om de markten van de wereld te overbruggen.

Onze Partners

Certificaten & Lidmaatschappen

WERELDWIJDE CONTACTEN