Dit is de juiste plek om te hebben

Alle Vragen

We streven naar volledige transparantie en openbaarmaking om het proces voor u gemakkelijk te maken.

Dit zijn enkele van onze veelgestelde vragen. Kom regelmatig terug, want we zullen dienovereenkomstig updaten. Je kunt ook proberen om Charley onze A.I. geïnspireerde chat BOT voor hulp. Hij leert elke dag meer en meer en kan veel van uw vragen beantwoorden.

Alleen de afzender, geadresseerde of derde partij die een claim of titel heeft aan de goederen kan een claim indienen. U moet uw claim indienen bij de herkomst of bestemming Transport provider of met de aanbieder op wiens lijn het verlies of de schade voorgedaan indien bekend.

U moet bieden:

  • Een claim verklaring, met vermelding van de goederen die verloren of beschadigd waren en hoe het bedrag van de vordering werd bepaald.
  • Een vrachtbrief of afschrift van de geadresseerde van het ontvangstbewijs.
  • Een leveringsbewijs met het verlies of de schade die op het wordt genoteerd.
  • Een factuur of een ander document waarin uw kosten voor de verloren of beschadigde goederen of een factuur voor reparaties gemaakt om de koopwaar te herstellen in zijn oorspronkelijke staat.

De volgende documenten zijn ontoereikend om een claim in te kunnen stellen:

  • Slechte orde rapporten
  • Taxatierapporten
  • Notaties van uitzonderingen op ontvangstbewijzen
  • Inspectieverslagen of verzoeken
  • Bewijs van leverings verzoeken

Nadat een vordering is ingediend met de juiste documentatie en wordt erkend door de vervoerder moet worden afgewikkeld binnen 30 dagen.

Het onderzoeken van sommige eisen kan langer duren. Als uw claim niet binnen 120 dagen kan worden afgewikkeld, zal de vervoerder u onmiddellijk op de hoogte stellen van wat u moet doen om uw claim af te ronden. De vervoerder zal blijven u op de hoogte van 60-dagen intervallen totdat uw vordering is afgewikkeld.

Verzamel uw papierwerk en de vordering indienen bij de vervoerder van de vrachtbrief. Als u hulp nodig bij het indienen van uw claim u bellen met onze klantenservice persoonlijk om te helpen.

Als u een aanvullende verzekering hebt aangeschaft, wordt de claim regelaar vermeld op het beleid en u contact opnemen met alle gegevens die hierboven zijn vermeld.

Neem contact op met onze klantenservice reps op 877-208-5645 meteen, zodat een vrachtwagen niet opdagen.

Als uw zending al is opgepikt kunnen wij de zending terugbrengen naar uw faciliteit. Er worden kosten in rekening gebracht voor pick-up en herlevering.

De verpakking voor vrachtverzendingen is zeer belangrijk gepast het laden en het leegmaken op diverse plaatsen door de verzendings keten. Kisten is de veiligste manier om uw zending te beschermen, maar in de meeste gevallen gewoon inpakken in dozen en vervolgens stapelen de dozen op een Skid of pallet, gevolgd door krimp verpakking de pallet zal bieden voldoende bescherming. Vervoerders zullen vaak claims voor schade in het geval van onjuiste verpakking dus zorg ervoor dat uw zending goed inpakken.

Het nationaal classificatie comité publiceert richtlijnen om de vracht klasse te identificeren die betrekking heeft op de gemiddelde dichtheid. Nationale Motor Freight classificatie dichtheid richtlijnen: berekende dichtheid met vracht klasse conversie is hieronder opgesomd.

50lbs per kubieke voet = klasse 55 30 = klasse 60 22.5 = klasse 65 15 = Klasse 70 13.5 = klasse 77,5 12 = Klasse 92,5 9 = klasse 100 8 = klasse 110 7 = klasse 125 6 = klasse 150 5 = klasse 200 3 = klasse 250 2 = klasse 300 1 = klasse 400 > 1 = klasse 500

Hoe hoger de klasse hoe hoger het tarief.

De lijst is hier beschikbaar:
De Lijst met verboden items

Uw zending is altijd onderworpen aan opnieuw te wegen, en opnieuw te meten. Het meest waarschijnlijk dat uw zending werd gewogen op een hoger gewicht of groter was dan wat je vermeld in uw tarief citaat en vrachtbrief of uw vracht werd heringedeeld op een andere vracht klasse.

AES staat voor geautomatiseerde exportsysteem en is het systeem dat wordt gebruikt om uw EEI elektronische exportinformatie over uw zending te verzenden. De elektronische exportinformatie (EEI en voorheen bekend als Shipper Export Declaration (sed)), is wettelijk verplicht om de Amerikaanse overheidsinstanties in staat te stellen wetten met betrekking tot de uitvoer van goederen af te dwingen. Het werd ook traditioneel gebruikt door de US Census Bureau om de officiële Amerikaanse exportstatistieken te compileren.

Een elektronische export informatie (EEI) indienen (voorheen bekend als sed) is vereist wanneer:

1. een individueel schema B/HTS of commodity itemwaarde overschrijdt US $2500 naar alle buitenlandse bestemmingen (met uitzondering van Canada); of

2. een afzonderlijke schema B/HTS-of commodity-itemwaarde overschrijdt US $2500 voor verzending wordt als volgt verzonden:

  • van de v.s. aan Puerto Rico
  • van Puerto Rico naar de VS
  • van de v.s. of Puerto Rico aan de v.s. Maagdelijke Eilanden
  • trans-verscheept door of voor opslag in Canada, maar uiteindelijk bestemd voor een derde land
  • uitgevoerd onder carnets

of

3. een zending (ongeacht de waarde) wordt vervoerd onder een export licentie uitgegeven door de toepasselijke Amerikaanse overheidsinstantie (bijv. Ministerie van staat, ministerie van handel, enz.) met inbegrip van Canada bestemmingen en met inbegrip van carnets; of

4. een zending (ongeacht de waarde) is onderworpen aan de International Traffic in Arms Regulations (ITAR), met inbegrip van zendingen vrijgesteld van licentie-eisen en met inbegrip van zendingen naar Canada; of

5. een zending (ongeacht de waarde) bevat ruwe diamanten (onder schema B # ’s 7102,10, 7102,21 en 7102,31, met inbegrip van zendingen naar Canada; of

6. een zending (ongeacht de waarde) is bestemd voor een door het Amerikaanse ministerie van handel geautoriseerde gevalideerde eindgebruiker (VEU); of voor meer info u terecht op de Amerikaanse regeringen website http://www.AESDirect.gov/

Als uw zending wordt geboekt op een deur naar poort basis, wanneer de lading aankomt op de bestemming poort van de geadresseerde op de vrachtbrief zal worden meegedeeld van de aankomst. De geadresseerde zal dan moeten inklaring regelen met de lokale douanekantoor, betalen alle van toepassing zijnde rechten en belastingen en het regelen pick-up van de haven of de luchthaven. Er zullen ook bestemmingshaven kosten. De kosten variëren in prijs afhankelijk van het land van bestemming, de grootte van de zending, en het type transport. Zeevracht heeft altijd een hogere bestemmingshaven vergoedingen in vergelijking met luchtvracht. Als u wilt weten wat de bestemming havenkosten voorafgaand aan de scheepvaart u contact op met onze klantenservice reps.

Belangrijk: alle internationale zendingen zijn onderworpen aan de bestemming kosten. In het algemeen deze kosten zijn onder meer: 1-bestemming land overheid (douane) gerelateerde kosten, dat wil zeggen de rechten en belastingen (indien van toepassing), haven vergoedingen, vergoeding op binnenkomst indienen door een bestemming douane-makelaar, enz.; 2 – bestemmings Terminal (s) behandelingskosten en vergoedingen (THC); 3-service fee van de bemiddelaar van de vervoerder bij de afhandeling en levering (als u vragen levering aan uw deur) van uw zending. De bestemmingskosten variëren afhankelijk van het land van bestemming en de vervoerder. Typisch is het uit de hand van de Amerikaanse expediteur. Leidende importeur in de complexiteit van de Cargo recovery procedures op de bestemming is de verantwoordelijkheid van de vervoerder doel agent.

Meestal zendingen worden opgehaald op dezelfde dag dat ze worden geboekt. We hebben meestal behoefte aan een 4 uur venster van klaar tijd om tijd te sluiten om een vrachtwagen naar uw locatie te krijgen. Als de vrachtwagen mist de pick-up als gevolg van tijdgebrek zal het automatisch komen de volgende ochtend.