Wij hebben u gedekt

INTERNATIONALE LUCHTVRACHT VERZENDING

Deur tot deur service

Contacteer ons
Een rekening openen

Verzendkosten per vliegtuig

LUCHTVRACHT

Shipping by Air (via vliegtuig) is de snelste en meest efficiënte manier om goederen in eigen land & internationaal te vervoeren. De trade-off die wordt geleverd met het kiezen van luchtvracht over de oceaan vracht verzending is dat de kosten zijn meestal veel hoger. Met dat gezegd, onze deskundige team kan u helpen bij het vinden van de meest effectieve luchtvracht vervoer voor uw goederen tegen de beste tarieven. We maken het een prioriteit om u te voorzien van alle informatie die nodig is om het verzendproces feilloos te voltooien van begin tot eind. Wij helpen u bij de voorbereiding van juridische documenten en wij zorgen ook voor een snelle levering van uw goederen.

Met dienstverlening aan meer dan 150 landen wereldwijd, bieden wij wereldwijde dekking en snellere levertijden dan andere vormen van vervoer.

Overzicht van Airline delivery:

  • Ideaal voor zendingen meer dan 150 pond en voor minder gewicht check onze koerier tarieven
  • Wereldwijd bereik met dienstverlening aan meer dan 150 landen wereldwijd
  • Maximale afmetingen per stuk zijn 317 cm lang x 241 cm breed x 297 cm hoog | 125 in. lang x 95 in. breed x 117 in. hoog (verschilt per bestemming)
  • Het aanbieden van zowel deur tot deur en deur naar de luchthaven service

Read More

Other Services

WAAROM KIEZEN EXFREIGHT VOOR LUCHTVRACHT EXPEDITIE?

Voltooiing van alle papierwerk vereist voor het exporteren & importeren

Papierwerk kan hoofdpijn zijn. EXFREIGHT maakt het voor u gemakkelijk! Wij zorgen ervoor dat alle van de juiste documentatie is om voor uw zending te krijgen door de douane bij het importeren van & exporteren.

EEN technologie-savvy digitale benadering van het verwerken van uw VerzenDing

Neem contact op voor meer informatie over hoe we met behulp van technologie en automatisering om het verzendproces zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten.  We zijn volledig herschrijven wat het betekent om een digitale expediteur. Met Instant rating en boeken op basis van directe kostenberekeningen, kunnen wij u live-time tarieven voor uw verzendkosten behoeften!

EEN vertrouwde & gerenommeerde verzend service

EXFREIGHT werd opgericht in 2006 en heeft sindsdien geholpen klanten met meer dan een half miljoen zendingen naar meer dan 151 landen. Wij zijn TSA gecertificeerd en houd actieve lidmaatschappen in de World Cargo Alliance, IGLN, TIA & meer.

Onze Partners

Certificaten & Lidmaatschappen

WERELDWIJDE CONTACTEN